Hartjes voor 2 zusjes.

Twee meisjes die van hartjes houden kregen een mooi quilt nadat ze afscheid moesten nemen van hun papa. De kleuren zijn door de zusjes zelf gekozen de ene koos oranje en de ander koos paars, en de hartjes zijn een constante herinnering aan hun vader die zoveel van hen hield.
De meisjes waren dolblij met hun quilts en hebben er meteen heerlijk onder geslapen, de quilts gingen zelfs meteen mee op wintersport en zo is hun papa altijd nog een klein beetje bij hen.
Door de kleuren van de kleding en het frisse wit van de achtergrond komt alles nog net wat mooier uit. Ik heb geprobeerd om beide quilts zoveel mogelijk gelijk te maken, hier en daar een klein verschil, maar overall zijn ze hetzelfde.
De kleur van de achterkant, in de bies te zien het diepe paars en het felle oranje, geeft net een extra vrolijk accent en dat is wat de meisjes wilden. Ondanks alles een mooie opdracht, de gezichtjes van de meiden en de foto’s die hun moeder me later stuurde laten me opnieuw beseffen hoe bijzonder dit werk is.

Hier is goed te zien dat de quilts nagenoeg gelijk zijn.

Beide quilts netjes gevouwen, klaar om af te leveren!