Quilt of Faith and Trust.

Dit grote quilt is gemaakt van allerhande stofjes met stuk voor stuk bijzondere herinneringen en betekenis.
Het was een mooi project om aan te werken, en ook hier weer alle vierkantjes snijden en de lay-out op mijn design-wall uitdokteren. Soms gaat dat heel snel en soms moet ik echt even afstand nemen en de volgende dag terugkomen.
Zo bijzonder hoe het brein van de mens werkt, dan zit ik vast qua kleur en balans, volgende dag verplaats ik een paar blokjes en de balans is in orde.
Zo is voor mij iedere opdracht ook weer een uitdaging.

De stoffen in dit quilts zijn uiteenlopend van een lakentje van een poppenbed, kleding, shirt van vrienden, mooie herinnering stoffen van familieleden en noem maar op. Door de sterren en een aantal stoffen van mezelf toe te voegen is er een enorm quilt ontstaan wat prima over een eenpersoonsbed past.

Ik heb zoveel plezier gehad tijdens het maken van deze deken, ik zag het node gaan…….

De dame die de quilt vanaf nu voor altijd op de bank heeft was jarig op de dag van ophalen, als klein cadeautje had ik van de restjes een klein kussentje gemaakt.

Het was een fijne opdracht met een warm en kleurrijk resultaat!!