Tas uit restjes.

Nadat ik beide quilts af had voor de beide broers bleven er nog wat restjes over.
De vraag was of ik nog een tas kon maken.
Met de kleinste snippers en een frisse witte canvas ging ik aan de slag. Eerst patroon bedenken en dan snijden en passen en meten.
Er moest nog een andere stof bij gekozen worden, dus naar mijn stoffenvoorraad en daar vond ik de perfecte blauwe kleur!
Al met al een mooie tas met een dubbel binnenvak, op de ene kant van het binnenzakje heb ik het Levi’s label genaaid, dit is zo herkenbaar en er zaten meerdere jeans van dit merk in de tassen met kleding dus dat geeft weer net dat kleine stukje extra herkenbaarheid.

Toen waren alle snippers stof ongeveer opgebruikt en konden de beide quilts en de tas op de post naar de mensen die er de meeste waarde aan hechten. Het versturen van quilts is ook altijd een spannend moment, dat ik de doos met quilts afgeef bij de post, wat een paar weken daarvoor nog een door vol kleding was, raakt me elke keer.
Het is een prachtige reis van kleding naar quilt en in dit geval naar tas.