The Star of Love.

Dit quilt is een quilt voor een jong volwassen zoon, de kleren zijn van zijn vader.
Dat soort dingen doet altijd wat met me, als moeder weet ik dat het geluk van je kinderen voorop staat, je wilt ze besparen voor alle nare dingen in het leven…….en dan komt dit op je pad.
De keuze was door de zoon zelf gemaakt, de quilt met de ster wilde hij graag hebben. Zijn jongere broer koos een ander ontwerp.
De kleuren en de kleding waren prachtig en de ster is gemaakt uit 1 spijkerbroek, jeans is altijd geweldig om te verwerken, niets kan de kleuren van een mooie jeans evenaren.
Een klein hartje op een stukje spijkerstof geeft het net weer een beetje meer persoonlijkheid. Ik probeer de zakjes en labels altijd te verwerken en op die manier ontstaan er kleine verrassingen in de quilt.
De keuze qua maat is eenpersoons geworden, dit is ideaal voor op de bank maar ook groot genoeg voor op, de naam zegt het al, een eenpersoonsbed.

De dag van foto’s maken kwam het met bakken uit de hemel, dus helaas konden we geen buiten foto’s maken, altijd jammer maar soms is het niet anders. We hebben toch geprobeerd de quilt zo goed mogelijk te laten uitkomen en een klein stukje “behind de scenes” hoe ik te werk ga.