As the years go by, the Memories stay Alive.

Dit is het vijfde quilt in de serie, voor dit quilt is gekozen voor een tussenmaat. De maat van dit quilt is precies tussen een babyquilt en een meest gangbare maat quilt in. Ideaal voor op de bank of lekker in de stoel. Het kan natuurlijk ook op bed, het is maar net wat men wil.
Het patroon van dit quilt is bewust gekozen ivm de voorkeur voor kleur, de mevrouw waar dit quilt voor is houdt enorm van warme aarde tinten. Door die wens te combineren met dit patroon ontstaat er een mooi persoonlijk geheel. Het blok wat ik gebruikt heb kunt u meer vinden op mijn website, het is het zgn Tumbler blok, de blokken “vallen” naar beneden zonder dat er chaos ontstaat. Dit quilt is een verjaardagscadeau, de dochter die alles geregeld heeft geeft dit prachtige cadeau aan haar lieve moeder, moeder zal hier zeker nog lang mooie herinneringen aan hebben.
Ik heb ook in dit quilt weer geprobeerd zoveel mogelijk herkenbare onderdelen te gebruiken van de kleding, zo is ook dit quilt weer een prachtige herinnering en zeker een terugkerende aanleiding tot mooie gesprekken geworden!

Ook bij dit quilt realiseer ik me hoe speciaal het is om dit te maken, hoe groot het vertrouwen is van de mensen die mij de kleding toevertrouwen. Ik ben dan ook heel blij dat ik dit mag doen en al zoveel mensen heb mogen raken met een tastbare herinnering!