Fly Me To NYC

De jongste dochter en haar vader hadden een gezamenlijke liefde voor kunst.
Samen zijn ze naar NYC gegaan en prachtige musea bezocht, in een van de musea kochten ze beiden een tas, deze bijzondere tas werd het uitgangspunt voor dit quilt. Het hart van dit quilt is een ster gemaakt van een stropdas van M.C Escher, van daaruit is verder gebouwd te beginnen met de tas, dit is zo’n persoonlijk onderdeel van dit quilt dat het me diep geraakt heeft, de kleuren en de opbouw wilden op een gegeven moment niet vlotten, en dan ineens komt het binnen en heb ik de puzzel uitgelegd en kwam dit quilt met diepte en inhoud tot stand.
Ook dit quilt is een royaal formaat en zal zeker voor vele herinneringen en verhalen zorgen, ik voelde me erg betrokken bij dit quilt, alsof de kunstenaar over mijn schouder mee keek.
Prachtig en heel ontroerend om te ervaren!