In Time the Light Will Shine Through!

Dit quilt heeft enorme impact op me gehad. Soms heb ik ondanks dat ik ieder quilt met dezelfde inzet en liefde maak, toch van tijd tot tijd een opdracht die er behoorlijk in hakt.

De kleding voor dit quilt was van een kleurrrijk man, de stoffen waren prachtig en stralend van kleur, dat vroeg om een ontwerp waar de stoffen extra uitkomen.  Het zogenaamde schaduw quilt patroon was dan ook hiervoor heel geschikt. Met zorg hebben we besloten welke kleuren we er zouden laten uitspringen, het werd rood en het goudgeel van een babypakje van deze man.
Heel aangrijpend maar een schitterend idee om het verleden te koppelen aan het heden.

Kortom, ondanks dat ik dit patroon al vaak gemaakt heb heeft deze een heel speciaal plekje. Dat maakt mijn werk ook zo ontzettend bijzonder, het vertrouwen van de opdrachtgever, het verhaal en dan het uiteindelijke resultaat, elke keer voor mij weer een nederig gevoel van dankbaarheid.