A Sweet Rose for Every Special Moment

Dit quilt maakt onderdeel uit van een serie van 4 quilts. Alle vier de kinderen van een gezin krijgen een quilt gemaakt van de kleding van hun overleden vader. Dit was ook weer een bijzondere opdracht, door een fijn gesprek vooraf leerde ik de kinderen alle vier een beetje kennen, twee jongens en twee meisjes. Mijn wens was om zoveel mogelijk van hun persoonlijkheid in de quilt te leggen. Een mooie en tere opdracht, ik heb met enorm veel liefde en toewijding ook weer aan deze set quilts gewerkt.

Dit quilt is duidelijk voor 1 van de dochters. Mijn uitgangspunt was een echt meisjesachtige quilt, met roze en zacht blauw, de kleding had veel roze en door alle verschillende tinten roze tot rood is ook hier weer bijna niet te zien dat het nog steeds dezelfde kleren zijn als Stained Glass en Jeans and Shirts, het mooie is dat door toevoeging van  stoffen en met zorg gekozen patronen iedere keer weer een nieuw en uniek geheel ontstaat.
Dit cottage-achtige quilt is geworden wat ik had gehoopt en mijn wens is dat het troost en warmte mag geven!