Kussen met betekenis.

Dit kussen is gemaakt van de stofjas van mijn vader. De stofjas is zeker meer dan 30 jaar oud en ontelbare keren gewassen. De stof is oud en op sommige plekken versleten, overal verf en kleine beschadigingen, het zijn juist die dingen die een herinnering levend houden.
Ik heb zelf een binnenkussen gemaakt en opgevuld zodat het voor mij de perfecte maat kon worden.
Behalve dat mijn vader ontzettend handig was en praktisch kon maken wat zijn ogen zagen, was hij vooral ook een gentleman. Het liefst droeg hij onder de stofjas een overhemd en stropdas. De sluiting van dit kussen heb ik dan ook gemaakt door gebruik te maken van 1 van zijn favoriete stropdassen.

Zo zie je dat je zelfs met maar 2 kledingstukken een heel kostbaar aandenken kunt maken. Er zijn niet altijd tassen vol kleding nodig om een dierbaar kussen te hebben van de persoon die je zo geliefd was. Ik ben ontzettend blij met dit heerlijk zachte kussen en geniet er iedere dag van.