Speciaal en Dierbaar Kussen

Dit kussen is heel bijzonder voor mij persoonlijk. Het kussen heb ik gemaakt voor mijn moeder, van de kleding van mijn vader. Vorig jaar (2020) verloor ik mijn vader en wist meteen; ik wil iets maken van zijn kleding. Maar dat duurde wel even voordat ik zover was. Na 1,5 jaar dacht ik dat ik het kon en dat was gelukkig ook zo, mijn moeder wilde graag een kussen en ik ging aan de slag. Het resultaat is een mooie combinatie van stoffen en kleding, ik heb het meest overhemden en een aantal stropdassen gebruikt hiervoor, maar ook mijn vader zijn klusjeskleding, hij was een super handig en een creatieve man, dus er zitten ook paar verf spatjes op sommige stukjes. Dit soort persoonlijke dingen maken een werkstuk altijd net even extra herkenbaar. Ik hoop dat mijn moeder lekker een dutje kan doen op dit grote kussen en dat ze er nog lang van mag genieten!
Mijn volgende project is een quilt voor mezelf van mijn vaders kleding………