Vier quilts op een rij!

Zoals u heeft kunnen lezen was de laatste opdracht een serie van vier quilts.
Ik heb mijn uiterste best gedaan om persoonlijke quilts te maken.

Wat ik vaak niet toon is de achterkant van de quilts, ook deze probeer ik iedere keer weer met heel veel zorg en toewijding te kiezen. De achterkant van de quilts is altijd katoen en zal door mij voorgewassen en gedroogd worden, hiermee neem ik alle krimp en eventueel doorlopen van kleuren weg.

Hierbij wil ik graag een stukje van de achterkant en close-up van de quilts laten zien. De quilts zelf kunt u apart van elkaar bewonderen op de site onder de namen:
Stars of Love and Memories Watching over You
A Sweet Rose for Every Special Moment
Jeans and Shirts, a Star and Squares Filled with Memories
Stained Glass Mosaic of Love and Lots of Memories